HAKKIMIZDA

Geleneksel İtalyan mutfağının şehirdeki gerçek temsilcilerinden Antica Locanda, Milano doğumlu deneyimli Şef Gian Carlo Talerico ve İstanbullu eşi Beldan Erkkul tarafından, 2011’in Ocak ayında Arnavutköy’de kapılarını açtı.

Timeout İstanbul tarafından, 2011 yılı ‘En İyi Yeni Restoran’ ödülünün de sahibi Antica Locanda’nın menüsü, İtalya’nın kuzeyinden güneyine, dağlık alanlarından deniz kıyılarına farklılaşan bölgesel mutfaklardan seçme lezzetler içeriyor ve yaz ve kış aylarında, mevsimsel olarak değişiyor.

Yüksek Mimar Turhan Kâşo yönetiminde bir yılı aşan restorasyon sürecinden sonra ortaya çıkan Antica Locanda, giriş ve asma kattaki 50 kişilik alt salon, 18 kişilik gruplara hizmet veren üst salon olmak üzere iki bölümden oluşarak hem samimi sohbetlere, özel günlere hem de iş görüşmelerine ev sahipliği yapabiliyor. Lokantanın yaz aylarında kullanıma açtığı ve kilise bahçesine bakan küçük bir de bahçesi bulunuyor..